Іконки

YouTube foFF4ik online 3.0 @ Telegram Telegram Facebook Instagram Twitter VK OK SoundCloud RealMusic              Wikimapia Полтава Навигатор Google Maps Яндекс Карты Open Street Map mapy.cz              FOFF4IK ONLINE 1.0 Крыши Полтавы RMF.FM

1.7.22

Соборний майдан після зливи

Соборний майдан у Полтаві – серце історичної частини міста. Проте у дощі та після них він перетворюється на «українську Венецію». (І до речі, це не єдина подібна локація у місті.) Все тому, що тут майже відсутня зливова каналізація. Є дві решітки, які частково забирають на себе воду: перша біля будинку №15, на початку провулку Болбочана, друга – між собором та пам'ятником галушці. На всій іншій території, а також на прилеглих вулицях Соборності та Орлика в дощ утворюються велетенські калюжі. Перейти вулицю, не намочивши ноги, неможливо. Автівки їдуть обережно, бо під водою приховані ями, яки роками ніхто не ремонтував.

Дощова вода потужним потоком прямує проїзжою частиною в бік будинків №№ 8 та 10а. Далі потік тече з гори до перехрестя вулиць Художньої та Верховинця, підмиваючи крутий схил. А в 25 метрах від цього схилу стоїть 5-поверховий будинок, поки що цілий та неушкоджений... Цікаво, скільки часу пройде, поки ситуація зміниться на краще?

СОБОРНОМУ МАЙДАНУ ПОТРІБНА ЗЛИВОВА КАНАЛІЗАЦІЯ!

Відео знято після останньої зливи 28.06.2022 р., коли дощ вже майже вщух.

ПС: Восени 2021 року Полтавське УЖКГ надало відповідь на депутатський запит про те, що у них відсутня будь-яка інформація про зливову каналізацію у місті.

Дивитись ще: «Алея троянд» – свято одного двору



Комментариев нет:

Отправить комментарий