Іконки

YouTube foFF4ik online 3.0 @ Telegram Telegram Facebook Instagram Twitter VK OK SoundCloud RealMusic              Wikimapia Полтава Навигатор Google Maps Яндекс Карты Open Street Map mapy.cz              FOFF4IK ONLINE 1.0 Крыши Полтавы RMF.FM

17.8.23

Майданчик для вигулу собак «Happy Dog»

Сьогодні вранці у полтавському парку «Перемога» відкрили майданчик для вигулу собак «Happy Dog». Але є одне але. 😕

Дивитись ще: БУДЕ ПОСТ

01.


Зазвичай локації відкриваються тоді, коли вони вже готові приймати відвідувачів. Тут же виявилось, що роботи ще далеко не закінчено. О 15-й годині дня ворота зачинені на замок, навколо нікого. У чому сенс сьогоднішнього «відкриття» – незрозуміло.

Кажуть, щодо облаштування майданчика консультувались з кінологом. Цікаво, що кінолог сказав щодо асфальтового покриття, і що скажуть собаки, обпікши лапи об розжарений на сонці асфальт? Ну і підвішена на ланцюгу автомобільна шина навряд чи порадує (та й чи буде безпечною) для чотирилапих.

Окреме питання виникає до розташування майданчика – чи буде зручно господарям разом зі своїми улюбленцями діставатись аж сюди від поруч розташованих районів міста?

02.


03.


04.


05.


06. Такий вигляд мала ця локація три роки тому


Отож, однозначно плюсую появі подібної локації – це друга така у Полтаві (перший майданчик для вигулу собак відкрили в авіамістечку восени 2019-го, поруч з дитячою поліклінікою). І разом з тим працівникам парку є ще над чим попрацювати у плані покращення майданчика.

Відео Суспільного https://www.youtube.com/watch?v=5UNKBxIN-bc



Незабаром більше свіжих фото з парку «Перемога» – там є чому здивуватись та порадіти!

Комментариев нет:

Отправить комментарий