Іконки

YouTube foFF4ik online 3.0 @ Telegram Telegram Facebook Instagram Twitter VK OK SoundCloud RealMusic              Wikimapia Полтава Навигатор Google Maps Яндекс Карты Open Street Map mapy.cz              FOFF4IK ONLINE 1.0 Крыши Полтавы RMF.FM

17.12.23

X3M – Екстремальні відео у відкритому доступі на старому ютуб-каналі

Індустріальний туризм, або промисловий туризм, або урбаністичний туризм – це дослідження територій, будівель, інженерних споруд промислового або спеціального призначення, а також будь-яких закинутих споруд задля отримання психологічного, естетичного або дослідницького задоволення.

У Полтаві як відносно невеликому місті не так багато локацій для міських досліджень. Ця публікація містить підбірку відео, знятих нашими міськими дослідниками у 2020-2021 роках. Кожне з них є по-своєму унікальним, оскільки повторити щось подібне на даний момент часу досить важко або ж зовсім неможливо.

Плейлист X3M доступний за цим посиланням. Насолоджуйтесь!

EPISODE 1. Трейнсерфінг (також відомий як train hopping або train hitching) — це рух поза потягом, трамваєм чи іншим залізничним транспортом. У цьому відео ви побачите, як двоє українських хлопців проїхали вантажним потягом кілька сотень кілометрів Україною.




EPISODE 2. У цьому відео ви побачите як виглядало одне з десятків полтавських сховищ, яке до початку 2022 року було майже занедбане. У лютому його терміново привели до належного стану, і під час повітряних тривог тут, напевно, вже побував багато хто з містян, тому має впізнати локацію.




EPISODE 3. У наступній серії екстрім відео ліземо на димар котельної. З висоти як на долоні полтавські мікрорайони Сади-1, Сади-2, Алмазний, трохи далі, за Пушкарівськими ставками – Половки, а на заході сідає Сонце.




EPISODE 4. До початку активної фази війни у лютому 2022 по місту було розкидано десятки укриттів та бомбосховищ, більшість з яких були покинутими, абсолютно непридатними для використання за прямим призначенням. При цьому у більшість з них було дуже важко потрапити. Один з таких бункерів ви побачите у цьому відео. І можливо це остання серія проєкту X3M. А можливо і ні.




Комментариев нет:

Отправить комментарий