Іконки

YouTube foFF4ik online 3.0 @ Telegram Telegram Facebook Instagram Twitter VK OK SoundCloud RealMusic              Wikimapia Полтава Навигатор Google Maps Яндекс Карты Open Street Map mapy.cz              FOFF4IK ONLINE 1.0 Крыши Полтавы RMF.FM

22.5.23

Цього року в центрі Утрехта зникнуть десятки паркувальних місць для автомобілів

Муніципалітет Утрехта хотів би бачити менше автомобілів і паркувальних місць для автомобілів у центрі міста. Тому з кожним роком зникають паркувальні місця, і цього року таких близько 65 місць.

Цього року в центрі Утрехта зникнуть десятки паркувальних місць для автомобілів

Автомобіль може бути корисним, але всі ці автомобілі також займають багато місця. Муніципалітет Утрехта хотів би бачити більше місця в центрі Утрехта для пішоходів, велосипедистів, зелених насаджень і зустрічі один з одним. Тому муніципалітет хоче, щоб у центрі міста стало менше автомобілів.

Один із шляхів досягнення цього – прибрати паркомісця на вулицях. Це відбувається поступово десятками на рік. У 2023 році має зникнути близько 65 паркомісць. На площі Янскеркхоф буде 25 паркувальних місць, 20 біля Аудеграхту («старого каналу»), поруч із парком Паарденвельд 16 паркувальних місць і ще 4 в інших місцях.

Простір, який стане доступним на Янскеркхоф і вздовж Аудеграхту, в основному буде використовуватися для паркування велосипедів. Простір у Паарденвельді використовуватиметься для реконструкції парку.

Довідково: Утрехт – місто в Нідерландах. Площа трохи менше 100 км², населення – 290 тис осіб. Для порівняння: площа Полтави 112 км², населення – 285 тис осіб.

Комментариев нет:

Отправить комментарий