Іконки

YouTube foFF4ik online 3.0 @ Telegram Telegram Facebook Instagram Twitter VK OK SoundCloud RealMusic              Wikimapia Полтава Навигатор Google Maps Яндекс Карты Open Street Map mapy.cz              FOFF4IK ONLINE 1.0 Крыши Полтавы RMF.FM

20.9.22

Чи є біткойн хорошою інвестицією?

Біткойн продовжує залишатися найбільшою криптовалютою за ринковою капіталізацією, а за поточною ціною (трохи менше 20 000 доларів США на вересень 2022) це одна з найкращих криптовалют для інвестування.

Схоже, що ціна біткойна вже досягла найнижчої позначки в 17 622 долари у червні і з тих пір повільно, але неухильно зростає. Незважаючи на те, що ціна біткойна все ще нижча за свій рекордний максимум у листопаді минулого року в 69 000 доларів, багато інвесторів знаходять розраду в тому факті, що знесилення в біткойна, здається, зупинилося, принаймні на даний момент.

Ще на початку липня кілька інвесторів і експертів передбачали, що ціна біткойна впаде нижче 10 000 доларів.

Біткойн – перша і все ще найпопулярніша криптовалюта, сьогодні є криптовалютою, якою торгують найбільше. Microsoft (NASDAQ:MSFT), Starbucks (NASDAQ:SBUX) і AMC (NYSE:AMC) – це лише деякі з відомих компаній США, які тепер приймають BTC як оплату.

Люди постійно кажуть, що біткойн завдає шкоди навколишньому середовищу через шалені коливання цін і енергію, яку він вимагає для роботи. Однак, як було сказано з самого початку, інвестори BTC повинні пам’ятати, що ця ситуація не є безпрецедентною.

Рік тому (весна-літо 2021) ціна біткойна падала з 61 250 доларів США до 35 500 доларів США, а потім відновилася, щоб спробувати досягти нових максимумів восени. Цифрова валюта, схоже, повертається, запевняючи інвесторів, що їм поки що не варто списувати біткойн.

Сьогодні більшість криптоінвесторів прогнозують, що саме з осені 2022 розпочнуть стрімке зростання як біткойн, та і інші криптовалюти. Тож, якщо ви досі вагаєтесь – коли як не зараз почати заробляти, приєднавшись до світової криптоспільности?

Комментариев нет:

Отправить комментарий